1 Temmuz 2014 Salı

Tavuk Göğsü Tarifi - Tavuk Göğsü Tarifi Görselleri



 


 


Tavuk Göğsü Tarifinin Malzemeleri :

125 g tereyağı (Arzunuza göre margarin ile de karıştırabilirsiniz)

1 su bardak un

1,5 su bardak şeker

1 kilo süt

1 pk. vanilya


Tavuk Göğsünün Hazırlanması :


Un ve yağımızı pembeleşene dek kavuralım. Üzerine süt, şeker, eklenir koyulaşana kadar karıştıralım. Ocaktan indirdikten sonra vanilya ilave edilerek 3-4 dk. mikserle karıştırılır. Islatılmış kaba dökülür. Soğuduktan sonra buz dolabında 2-3 saat dinlendirilir. Üzerine arzuya göre tarçın, hindistan cevizi veya file antep fıstığı dökülüp soğumaya bırakılır. Afiyetler Olsun …


 


Tavuk Göğsü Tarifi Görselleri :


 


tavuk gogsu tarifi oktay usta Tavuk Göğsü Tarifi


tavuk gogsu 300x253 Tavuk Göğsü Hazırlanması


tavuk gogsu tarifi rsmli 300x200 Tavuk Göğsü


pratik tavuk gogsu tarifi 225x300 Tavuk Göğsü Tarifi Resimli


tavuk gogsu tarifi Oktay Usta Tavuk Göğsü Tarifi


 


tavuk gogsu tarifi kly 300x225 Pratik Tavuk Göğsü Tarifi



Tavuk Göğsü Tarifi - Tavuk Göğsü Tarifi Görselleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder