Tavuk Göğsü Tarifinin Malzemeleri :
125 g tereyağı (Arzunuza göre margarin ile de karıştırabilirsiniz)
1 su bardak un
1,5 su bardak şeker
1 kilo süt
1 pk. vanilya
Tavuk Göğsünün Hazırlanması :
Un ve yağımızı pembeleşene dek kavuralım. Üzerine süt, şeker, eklenir koyulaşana kadar karıştıralım. Ocaktan indirdikten sonra vanilya ilave edilerek 3-4 dk. mikserle karıştırılır. Islatılmış kaba dökülür. Soğuduktan sonra buz dolabında 2-3 saat dinlendirilir. Üzerine arzuya göre tarçın, hindistan cevizi veya file antep fıstığı dökülüp soğumaya bırakılır. Afiyetler Olsun …
Tavuk Göğsü Tarifi Görselleri :
Tavuk Göğsü Tarifi - Tavuk Göğsü Tarifi Görselleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder