2 Temmuz 2014 Çarşamba

Tavuk Şinitzel Tarifi



 


strong>Tavuk Şinitzel Tarifinin Malzemeleri :


 

1 adet tavuk göğsü (dilimlenmiş)

1 adet yumurta

1 kase mısır unu ya da pane harcı

Yarım çay bardak sıvı yağ

1 yemek kaşık biber salçası

Tuz


tavuk sinitzel


 


Tavuk Şinitzelin Hazırlanması :


Salça, sıvı yağ, yumurta ve tuzu derince bir kapta çırpın. Dilimlenmiş etleri kaba ilave ederek tavukların her yeri sosla bulayın ve 20 dakika kadar bu sosta bekletin.

Tavaya sıvı yağ koyarak kızdırın, sosta bekleyen tavukların her iki yüzünü de pane harcına ya da mısır ununa bulayarak tavada güzelce kızartın. Afiyet olsun.



Tavuk Şinitzel Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder