11 Nisan 2014 Cuma

Muzlu Tavuk Göğsü Yapımı



muzlutavuk gogsu 300x225


Eşsiz lezzetlerden olan ve yapımı bi o kadar basit olan Muzlu Tavuk Göğsü Yapımını sizler ile paylaşalım


Muzlu Tavuk Göğsünün Malzemeleri :

1 lt. süt

2 Türk kahve fincanı un

2 Türk kahve fincanı nişasta

1 su bardak şeker

2 paket şekerli vanilya


Üzeri için;

2 ad. muz

1 paket muz jölesi
Muzlu Tavuk Göğsünün Hazırlanışı :

İlk olarak tenceremize süt, şeker, un ve nişastayı koyup muhallabi kıvamında pişirelim. İçine vanilya ekleyip blender ile iyice çırpalım. (Topak olmamasına özen gösterelim)

Büyük boy kare borcama tavuk göğsünü dökelim. Üzerine dilimlenen muzları döşüyelimz. Tarifine göre hazırladığımız muzlu jöleyi üzerine döküp iyice donana kadar buzdolabında bekletdikten sonra servise hazırdır. Afiyet olsun.



Muzlu Tavuk Göğsü Yapımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder