1 Nisan 2014 Salı

Tavuk Yemekleri - Tavuk Yemekleri Görselleri



Çıtır Tavuk Kızartması Tarifi Malzemeleri 

1 orta boy yumurta

Tavuk göğsü

Çıtır pane harcı

1/2 su bardak süt ve tuz


Çıtır Tavuk Kızartmasının hazırlanması :


İlk olarak yapmamız gereken tavuk göğsünü ince bir şekilde dilimleyelim. Yumurta, süt ve tuz çırpılarak dilimlenen tavuk göğsü bu sosa dökelim. Yaklaşık 1 saat kadar buzdolabında bekletelim.  Pane harcına buladığınız tavukları bol kızgın yağda kızartın. Pişen tavukların fazla yağını çekmesi için havlu kağıt üzerine alabilirsiniz.Daha lezzetli olduğu için çıtır pane harcını bu şekilde yapıyorum fakat  isterseniz normal pane harcı ya da mısır unu ile de yapabilirsiniz. Tamamı ile sizin damak tadınıza kalmış.


Tavuk Yemekleri Görselleri :


tavuk yemeği Tavuk Yemeği


tavuk yemekleri tvk 300x199 Tavuk Yemeklei Oktay Usta


tavuk yemekleri kzrms 300x187 Fırında Tavuk Yemekleri


tavuk yemekleri knt 300x199 Tavuk Yemeği


tavuk yemekleri kly 300x225 Tavuk Yemkeleri Tarifi


tavuk yemekleri 300x200 Tavuk Yemekleri



Tavuk Yemekleri - Tavuk Yemekleri Görselleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder