MALZEMELER:
• 1 adet hazır kek, evde yapmış olduğunuz pandispanyadanda yapabilirsiniz
•Yarım kilo kadar muz ve çilek
Kreması İçin:
• 2 su bardağı süt
•1 su bardağı toz şeker
•2 yemek kaşığı Un
•1 paket vanilya
•Arzuya göre limon portakal kabuğu rendesi eklenebilir
•1 paket krem şanti
•1 su bardağı süt
HAZIRLANMASI:
Krema için; tüm malzemeler ocağa alınır, muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir. Soğumaya alınır, diğer taraftan krem şanti tarife göre hazırlanır ikisini karıştırarak kremamızı elde ediyoruz.
Keki ortadan ikiye ayırıyoruz, krema bir kat sürüyoruz, muz ve çilekler ekleyip diğer keki üzerine yerleştirdikten sonra krema ekliyoruz ve en son süsleme için kalan meyveler ekliyoruz. Afiyet olsun.
Çilekli & Muzlu Pasta Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder