18 Haziran 2014 Çarşamba

Congolais Tarifi - Congolais Tarifi Görselleri

 
Congolais Tarifi'nin Malzemeleri:


• 3 tane orta boy yumurtanın beyazı

• 1 çay bardak şŸeker

• 3 çŸay bardak Hindistan cevizi ( tam dolu olmalı )


Congolais Tarifi'nin Hazırlanması:


İlk olarak bir karışŸtırma kabı bulup içŸerisine bütŸün malzemeler koyulur. Yemek kaşŸığı ile iyice karıştırılır. Elde edeceğimiz kıvam çok cıŸvık olmaması lazıŸm, gerekirse hindistan cevizi ilave edin. YağŸlı kağıt serilmiş tepsiye congolais´ler dizilir (yemek kaşığı yardımı ile). Tepside congolais ´ler dağŸılmıyorsa kıvam olmuşŸtur demektir. ÖŸnceden ıŸsıtılmış 170-180 derecede kıŸzarana kadar pişŸirilir. Piştikten sonra soğŸumaya bırakılır. Dilerseniz bir paket vanilya, rendelenmiş limon veya portakal kabukları ekleyebilirsiniz. Bu arada benmari usûlü çikolata erittim. Yağlı kağŸıdın üstüne çŸikolatayı koydum (ılık olması lazım) ve congolais´leri hafif bastırarak çikolatanın üzerine koyalım. Afiyetler Olsun …


 


Congolais Tarifi Görselleri:


congolais tarifi prtk 300x225 Congolais Tarifi


congolais tarifi oktay usta 300x200 Congolais Tarifleri


congolais tarifi gzl 300x208 Pratik Congolais Tarifi


congolais tarifi 300x227 Congolais Tarifi Oktay Usta


congolais tarifi resimli 236x300 Oktay Usta Congolais Tarifi


kolay congolais tarifi Congolais Tarifi



Congolais Tarifi - Congolais Tarifi Görselleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder